Burger Blog

A méltatlanul elhanyagolt Fish King

2012. január 24. Jancsa Jani

Nem tudom miért, de a halas burgerek valamiért mindig hátrányból indulnak. A Burger Kingben is már-már talány és rejtély volt, hogy létezik-e a Fish King, mivel én még nem találkoztam olyan élő emberrel, aki evett volna ilyet. Nos, többé nem is kell ilyet keresnem, hiszen én vagyok a halfogyasztó úr.

A burger valóban csak az árlistán van fenn, a folyamatos promóciók között nem szerepel. Puha csomagolásban érkezik, nem keménydobozos, és a kibontás után a következő kép fogad (jó esetben mi haraptunk bele, rossz esetben más).

Nos, az nem derül ki, hogy a hal milyen benne, de a reklámszöveg a következő:

Finom ínyencségnek számít az ízletes panírba forgatott halfilé, amelyet lágy és fűszeres tartármártással és ropogós jégsalátával kínálunk.

 

Amint az a képen is látszik, és a leírásból kihagyták, a kis zöld izék a tartárban bizony nem véletlenül vannak ott: savanyúuborka-kockákról van szó, melynek így szószban köztudottan remulád a neve. A hal amúgy finom, fehér húsú, ropogós panírral, szóval ha unjátok a többit, mindenképp lőjetek egyet. Ja igen, az ára 740 forint csak szendvicsként.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr233572055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hallari 2012.02.28. 10:55:19

Az a halrudacska pont úgy néz ki, mint a mekis. Különbözik ez ízre jelentősen attól (a savanyú ubit leszámítva)?

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.02.28. 11:39:10

@hallari: hú, fish kinget is ezer éve ettem, de akkor ha legkozelebb mennek mekibe, tesztelem :)

hallari 2012.02.28. 13:32:23

@speed: a mekis szerintem nagyon jó, csak kicsit drága a méretéhez képest, ezért inkább a két sajtburit szoktam preferálni helyette.
süti beállítások módosítása