Burger Blog

Dr. Burger

2011. szeptember 27. Jancsa Jani

Majdnem a Bakáts térnél található a Rádayn a kb. egy hónapja nyílt burgeres, ami az orvosi témával próbálja odacsalogatni a betegeket, akik hamburger iránti éhségüket tudják majd orvosolni. Belépve nővérkeruhás-fityulás hölgy fogad minket, aki kérésre fel is sorolja az egyes tételeket. Amikor mi ott jártunk, a tulaj is benn volt, és vicces módon majdhogynem letorkollta a pultos lányt, és elmondta újra a kínálatot, mi miért van, hogyan készül, stb. A lelkesség mindenesetre nagyon bíztató volt, így kell ezt csinálni. Leadtuk a rendelést, majd helyet foglaltunk a teraszon, míg a műtőben elkészült a kaja.

A hamburger hatalmas volt, hozzá hasáb érkezett. A zsömle kicsit kemény volt, mindamellett óriási is, így elég nehéz feladat volt a szánkba egyáltalán betuszakolni. A tulaj itt is megjelent, és elmondta, hogy azért kicsit kemény a pufi, mert annyira friss, még nem volt ideje megpuhulni. Fasza, ezt is tudjuk. Odabenn zöldségek, szószok, a hús pedig jó volt, nem prémium minőségű, de teljesen korrekt, erősen fűszerezett marha. Ha ilyen hamburgerhús színvonal lenne mindenhol a városban, igencsak örülnénk, azt hiszem. Mire betoltuk az egészet, jól is laktunk teljesen, sőt, majd kidurrantunk az igazat megvallva.

Természetesen itt is van extra-giga-mega burger, melyet ha meg bírsz enni, ingyen volt, és kikerülsz a dicsőségfalra. Az árak olyan 500-1500-ig terjednek, szóval ilyen tekintetben is megállja a helyét a Dr Burger.

Honlap: Dr Burger @ Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr513234211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása